Opdatering omkring låne situationen

Sidste gang jeg bloggede, fortalte jeg om at vi er nødtil at renovere badeværelset, og at jeg var på jagt efter nogle gode lån, som ville kunne optages hurtigt.

Der er følgende opdatering på dette.

Vi endte med at sende nogle ansøgninger afsted, ud fra en låneoversigt – som vi fandt på dette låne info site: http://www.laan-paa-dagen.info .. Der var muligheder for at ansøge i flere forskellige låne kategorier – og pris niveauer.
Vi blev godkendt til flere af dem – så nu skal vi bare have studeret, hvilket af dem som er det mest profitable – eller det med mindst udgifter

Så jeg håber virkelig snart vi er igang med at lave nyt badeværelse – bliver super lækkert!

Ellers kan jeg berette om en fed lørdag, hvor der blev hygget med gutterne, i form af god underholdning med Kessler vs Karl Froch, hvor Kessler dog, som du nok har hørt – endte med at tabe  .. Champions League var der også på programmet, og der fik vi da forventet  action for alle pengene, super fed kamp!..

Det endte dog også med at jeg kom rimelig sent hjem, og hele søndagen var jeg totalt brugt! Men sådan er det, når der er dømt tur ud med gutterne.

Næste blog, regner jeg med at vi er kommet et skridt tættere på renoveringen af badeværelset – og jeg vil derfor komme med jævnlige opdateringer om hvordan det går.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *