Lån eller lån ?

Jeg står og skal bruge nogle penge, til at renovere badværelset i huset. Det har virkelig trængt længe, og med en skade på vandrøret – så kan den nok ikke trækkes længere!

Mig og kæresten har været rundt og kigge på en masse flotte badeværelser, men en ting som vi nok ikke havde regnet med – er prisen! Vi havde ikke forestillet os, at skulle op og give over 50.000kr for et bare “nogenlunde” badeværelse. Godt nok er vi i 2013 – og priserne er høje, men stadig.

SKAL VI TAG ET HURTIGT LÅN OVER NETTET?

Det vi er i tvivl om, er om vi skal vælge den hurtige låne løsning, ved at tag et lån over internettet. Eller om vi skal snakke med vores lokale bankrådgiver – og låne pengene der.

Flere venner anbefaler os det sidste, men vi høre også bare så meget om at bankerne har lukket kassen i, efter alle de bank krak der var nogle år tilbage.

Anyways – jeg søgte lige lidt på nettet, og løb over denne låneside – hvor der var en god oversigt, samt lidt forklaringer, om de forskellige lån – og hvad man skal være opmærksom på.

Måske vi prøver at smide en ansøgning for sjov, til et par af dem – det kan der vel ikke ske noget ved.

Næste blog opdatering – vil jeg lige holde jer opdateret om låne situationen. Og komme ind på hvilke type lån vi har valgt, samt hvor meget det kommer til at koste os.

Indtil da – fortsat god dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *