Et foredrag som gav motivation

Det er ved at være et godt stykke tid siden at jeg har blogget her på siden – men nu er sommerferien slut, og jeg har tænkt mig at give den gas igen!

Denne gang vil jeg gerne dele en oplevelse fra mit arbejde. Jeg er som sagt lige vendt tilbage efter en lækker sommerferie med perfekt vejr, som i nok selv har nydt godt af? Firmaet jeg arbejder for, havde besluttet sig for at give os noget kick-ass motivation oven på vores sommerferie. Derfor havde de fået en foredragsholder ud og give os noget motivation over en enkelt dag.

Normalt er det ikke lige mig – sådanne arrangementer hvor man skal lave forskellige øvelser med sine kollegaer og være på en hel dag – men jeg var efterfølgende meget positiv overrasket.

Sebastian Nybo hed den sjove og kreative foredragsholder. Han fik os til at tænke og arbejde med områder som, kommunikation internt i virksomheden, arbejdsglæde som skulle give os mere energi. Vi havde ligeledes noget omkring konflikthåndtering i hverdagen, og hvordan man kunne undgå at det vil dræne en for tid og energi.

Super spændende områder at arbejde med, og noget man kunne bruge bagefter. Mine medarbejdere var ligeledes meget positive – og det var som om folk tog det til sig, og der var generelt bare en bedring stemning bagefter. Om det kommer til at holde ved, ja det må tiden jo så vise

Overvejer du selv et foredrag, eller vil du gerne vide mere om hvad jeg oplevede – så kan du finde hans hjemmeside her: http://www.sebastiannybo.dk/Foredragsholder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *