Nyt job med headhunter

Jeg ved ikke, hvor mange der egentlig kender til konceptet headhunting? Jeg kendte i hvert fald ikke særlig meget til det, før jeg blev anbefalet af en gammel kollega at smide mit CV ind til en professionel headhunter.

Grunden var, at jeg i længere tid havde haft en indre ønske om jobskifte. Kender I det, når man i bund og grund er glad for det, man laver, men alligevel føler, at hverdagen er lidt triviel, og at tingene ligesom kører lidt i autogear? Sådan havde jeg det i hvert fald. Nu har jeg også siddet i den samme stilling i mange år, og jeg har ligesom ikke rykket mig på arbejdspladsen, og det er de samme mange arbejdsopgaver, som jeg sidder og dealer med hver dag.

Efter en kaffedate med en gammel kollega, som for længst var rykket videre til ny position i en ny virksomhed, tog jeg mig sammen, opdaterede mit CV og sendte det ind til rekrutteringsbureauet Laigaard & Partners. Min kollega fortalte nemlig, at han selv var blev headhuntet af Laigaard i sin tid, og at han følte, at de var super dygtige til at matche virksomheder og kandidater, og at de var meget grundige i deres research.

Jeg sendte derfor mit CV ind til Laigaards emnebank. Jeg modtog kort tid efter en mail om, at de havde modtaget mit CV, og at jeg ville høre fra dem, hvis de fandt et match til mig. Jeg er nu super spændt på fremtiden, og jeg har fået en fornyet energi. Bare det, at jeg endelig tog et skridt i den rigtige retning var en sejr for mig. Hører jeg ikke fra dem snarest, har jeg besluttet mig for at gå til min leder for at høre, om vi kan finde en ny position til mig.

Er du også på udkig efer et nyt job, så kig her!

dreamstime_xl_39888821

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *