God erfaring med home automation

Der er mange home automation produkter, der kan gøre livet meget lettere for dig selv og din virksomhed.

Vi tog for nyligt et aktivt valg om at udskifte alle gamle home automation produkter og løsninger med nye mere lækre og problemløsende apparater. Vi havde i mange år snakket om at få installeret en lysdæmper, således at vi havde mulighed for at ændre lysbelægningen på kontoret ved specielle lejligheder.

Stemningslys

På detintelligentehjem.dk faldt vi over produktet Elgato Avea – et produkt der kan skabe et dynamisk stemningslys på kontoret eller i hjemmet. Det lød spændende og lidt mere interessant end en simpel lysdæmper, så vi besluttede os derfor for at afprøve dette produkt. Det var en rigtig god beslutning. Vi har nu afprøvet forskellige lystemaer og fundet ud af, at temaet Northern Glow passer godt til fredagbaren på kontoret, og at Magic Hour-temaet passer godt til mandag morgen, når medarbejderne er lidt trætte efter weekendens strabadser.

Flere af vores medarbejdere har også været inde på hjemmesiden og bestille et Elgato Avea-produktet til deres hjem, da produktet også giver mulighed for morgenvækning med lysscene. Det lyder super nemt, da apparatet kan tilsluttes iPhone, Ipad og/eller Android gennem Bluetooth.

Røgalarm

Da vi bestilte home automation produktet Elgato Avea, besluttede vi os også for at putte en Nest Protect trådløs røgalarm og  kulite sensor ned i kurven. Vi havde selvfølgelig allerede i forvejen en røgalarm på kontoret, da men da vi skulle have bestilt nogle flere pga. kontorudvidelse, besluttede vi os for at afprøve en ny model. Vi har kun god erfaring med dette apparat – den er smart, da den automatisk kører test, så vi er sikre på at være beskyttet og advaret mod ildebrand 24/7.  Desuden er den installeret sådan, at den i tilfælde af brand kan foretælle dig, hvor på kontoret der er ildebrand.

 

dreamstime_xl_31981426

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *