Har du overvejet at tage en massør uddannelse?

Der er de uddannelser man tagter for at kunne få brød på bordet, fordi man brænder for det eller fordi man tænker, at det er det man skal lave hele resten af livet. Det er en meget almindelig opfattelse, at når man har valgt sig sin uddannelse, så sidder man tungt i det.

Sådan behøver det jo ikke være. Et gammel mundheld lyder, at vi lærer så længe vi lever, og det burde da også være den opfattelse, man har, når det kommer til karriere. Efteruddannelse er en stor ting for tiden, men vi betaler den oftest selv. Virksomheder forventer det nærmest, at vi opdaterer os – samtidig med, at vi naturligvis passer vores fuldtidsarbejde hos dem.

Robotter bliver vi. Men det er alt efter branche.

Hos Body-SDS kan du tage en massør-uddannelse. Det er en professionel og meget seriøs uddannelse, der bygger oven på afprøvede filosofier. Men uddannelsen er ikke lang, og kan tages med henblik på, at gå ned af den brede karriere-sti i denne branche. Men en massør uddannelse kan jo også være en nyttig ting privat eller som bijob.

Massøruddannelsen vil give dig indsigt i en anden måde at betragte krop og healing. Den hører ind under alternativ behandling, men Body-sds har en lang liste af glade og tilfredse kunder, der jævnligt får behandlinger og tager sessions på stedet.

Og der er kendte danskere mellem disse kunder, som også har været villige til at give deres varme anbefalinger til Body-sds. Så hvis du ønsker dig en massør uddannelse – af den ene eller den anden grund – så kommer du til at kunne flytte bjerge efter at tage en uddannelse hos Body-sds.

Tjek både muligheder for uddannelse, deres webshop med helseprodukter, der er godt for krop og sjæl og læs deres artikler om forskellige emner. Det er alt sammen relevant for dig der går op i en sund livsstil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *