En ergonomisk kontorstol giver dig din ryg tilbage

Nu har jeg været på indkøb på det store internet, og fået en ergonomisk kontorstol til mit hjemmekontor. Og den er perfekt. Jeg begyndte at kigge mig om efter et sådan siddetøj, da jeg var begyndt at få tydelige skavanker med ryggen. I første omgang havde jeg ikke opdaget, hvor det bar hen, da smerterne ikke var så store.

Det er heller ikke fordi jeg har haft decideret smerter i ryggen, men pludselig var der ikke en eneste stilling tilbage, som jeg kunne sidde i, uden at det føltes ubehageligt for ryggen i mere end fem minutter.

De ømme led, startede med, at komme fra nakken, og det føltes som om det trak. Det kom nok af, at jeg kiggede meget ned i skærmen, fordi jeg skrev på en bærbar. Og bærbare er bare upraktiske på den måde, at enten er skærmen placeret for lavt, eller også er tastaturet placeret for højt, da de to ting jo ligesom følger med hinanden.

Ømheden begyndte at indtage skuldrene, og til sidst var det ikke til at holde ud at sidde ved computeren uden at skulle ligge halvt. Så begyndte jeg at arbejde fra min sofa, men når man ligger halvt ned, så får man bare ikke produceret helt så meget som ellers, og så er en arbejdsdag op ad bakke. Nogen gange faldt jeg endog i søvn, når jeg sad og besvarede mails eller skrev mine nyhedsbreve ud.

Men nu er vidunderet på plads, og jeg har haft den i lidt over en uge. Jeg har været til massør, og få de værste gener væk, og stolen virker godt. De er ikke kommet igen endnu, og jeg er ikke så træt i kroppen, som man ellers kan være efter en lang dag på kontoret.

Jeg fandt min kontorstol på iStol.dk, og hvis du vil gøre dig selv en tjeneste, så tjekker du også lige mulighederne for en bedre ryg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *