Firmafest sådan!

Vi er midt i januar. Billederne fra firmaets årlige julefrokost er efterhånden forsvundet fra nethinden, og vi er parate til at tage fat igen. Men lige om lidt er det sommer, og hvis du som virksomhedsleder har respekt for dine forhåbentlig højt elskede medarbejdere, betyder det at du skal arrangere en sommerfest eller lignende firmafest for alle firmaets ansatte og eventuelt påhæng. I dette indlæg griber vi fat i denne udfordring, og giver dig en guide til at fralægge dig alt ansvar og alligevel ende ud med en fantastisk og uforglemmelig fest for alle de ansatte. Vores forskellige metoder varierer en del i pris og tidsforbrug, så der skulle gerne være noget for alle typer og virksomheder.

Den helt billige

Hvis du har besluttet dig for at holde en firmafest hen på foråret eller sommeren, eller måske endda har lovet dine medarbejdere dette, men alligevel ikke er glad for ideen om at spendere mange tusinde kroner på dette, har du selvfølgelig flere gode muligheder for at finde på en billig, men alligevel god firmafest. Det kunne for eksempel være en picnic for alle medarbejdere og familie i det fri eller en fælles bytur ud i nattelivet, hvor du kun sponsorerer lidt drikkelse, et par borde og nogle stole.

Den lidt dyrere

Hvis din organisation indeholder piccoliner, sekretærer eller lignende, kan disse ansatte sagtens pålægges ansvaret for firmafesten. De vil se det som en god og konstruktiv udfordring, og forhåbentlig gøre alt hvad de kan for at overholde budgettet. Bed dem om at være kreative eller udstik et tema på forhånd – mange ansatte har svært ved at løse en helt fri opgave.

Den helt dyre

Hvis du efterhånden har forliget dig med ideen om at bladre nogle penge af på medarbejdernes ve, vel og humør, er der rig mulighed for at komme af med nogle procenter af overskuddet til en storstilet firmafest. Her kan du eksempelvis hyre et professionelt eventbureau til at tage sig af underholdningen og et par kokke til at lave lækker mad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *