Frisør i Dalum kan klippe enhver frisure

Der findes lige så mange frisurer, som der findes mennesker. Ingen frisurer er ens, men man kan godt sige, at der findes forskellige typer af frisurer, som man kan klippe håret efter. Det at være frisør har en lang og stolt historie på bagen, hvor moden for frisurer har ændret sig gennem tiden. Derfor har frisører også skullet omstille sig, alt efter hvad moden har dikteret. Hos en frisør Dalum kan man blive klippet efter den fynske mode. Det er måske at strække sig lidt langt at sige, at der findes en for eksempel sjællandsk mode, en fynsk mode og en jysk mode. Men det er alligevel en ret interessant tanke, om man kan kende forskel på håret, alt efter hvilken landsdel man kommer fra.

Find en frisør i Dalum, der kan klippe dit hår lige præcis som du vil have det. En frisure som er på mode lige nu er den såkaldte Mixie, der blander en mullet og en pixie.

Frisør i Dalum som er med på moden

Som nævnt ovenfor kan man finde en frisør i Dalum, som kan klippe en Mixie. Kombinationen af the mullet og den helt korte pixie-klipning giver korte lag på toppen af hovedet samt et kort pandehår, mens der kommer mere længde i resten af håret, der går lige til skuldrene. Dette er en modig og anderledes frisure, som du kan få hvis du gerne vil pifte hverdagen lidt op.

En anden type frisure der er på mode igen, som din frisør i Dalum kan klippe, er pagehåret. Denne kommer i alle mulige slags varianter. En af de populære for tiden er den, hvor hårets længde går cirka til munden. Denne længde kan siges at passe til mange ansigtsformer og hårtyper. Her skal man bare give sit hår lov til at lufttørre, hvorefter det er utroligt nemt at sætte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *