Fæld selv juletræ nær København var en skøn aktivitet

Julen er netop forbi, og jeg har tænkt tilbage på, hvad der var det skønneste øjeblik. Det er jo ikke en hemmelighed, at julen har været lidt anderledes i år, da en pandemi har sat en stopper for mange af de arrangementer og aktiviteter, vi ellers elsker at lave i december måned.

Min familie og jeg måtte derfor finde på noget nyt. Vi valgte at kaste os ud i fæld selv juletræ nær København, og det var simpelthen så hyggeligt.

Jeg ærgrer mig helt over, at vi ikke har gjort det noget før, for det var tydeligt, at børnene elskede det. Så det er bestemt ikke sidste gang, vi gør det.

Vi fandt billige fæld selv juletræer

Vores økonomi er rigtig fin, men i december måned er den selvfølgelig lidt mere under pres, end den normalvis er. Så vi satte os for, at vi ville finde nogle billige fæld selv juletræer, så det ikke endte med at vælte budgettet.

Vi fandt heldigvis et virkelig fint fæld selv juletræ nær København, som kunne pynte vores stue under julen. Det var et rigtig godt valg, som vi også tænker at gøre brug af til næste jul. Jeg tror næsten, at vi har fundet os helt ny tradition i julen.

Skal du også sørge for ekstra hygge ved næste jul?

Hvis du drømmer om at gøre næste jul endnu mere hyggelig, så synes jeg, at du skal se nærmere på mulighederne for at fælde juletræet selv. Måske kan det virke lidt uoverkommeligt, men når I først er kommet af sted, så er det enormt hyggeligt for hele familien.

Det giver en helt anden fornemmelse, når man selv har fældet juletræet. Så bliver man bare ekstra glad, når man får sat det op i stuen og hygger med at få det pyntet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *